Krik uw cyberveiligheid op in 30 stappen

Klanten verwachten dat hun data veilig is bij u en cybersecurity is dan ook van het grootste belang, maar heel wat kleine ondernemingen en startups zien door de bomen het bos niet meer. Sirris en Agoria komen aan deze nood tegemoet met een praktische masterclass met 30 haalbare en onmiddellijk toepasbare stappen. Dit event vindt online plaats op 13 en 20 januari.

Ransomware, hacking, data breaches, … de frequentie van dergelijke incidenten is inmiddels zo hoog dat het nieuws eraf is. Voor de getroffen bedrijven en personen zijn cyberincidenten echter allesbehalve triviaal. Voorkom dat uw bedrijf wordt opgezadeld met een digitale lockdown of erger! De directe kosten en nevenschade kunnen immers hoog oplopen, en uw onderneming zwaar impacteren.

Waarom deze masterclass?

Klanten vertrouwen u met hun gegevens. Dat vereist dat u er als een goede huisvader mee omgaat, conform de regelgeving, en dus dat u er zorg voor draagt dat die gegevens veilig zijn bij u.

Als startende of kleine onderneming hebt u heel wat andere prioriteiten en is het dikwijls moeilijk om door de bomen het bos te blijven zien als het om cybersecurity gaat. Uit feedback van ondernemers leerden we dat veel opleidingen over cybersecurity voor hen te theoretisch zijn. Daarom creëerden we speciaal voor u deze praktische no-nonsense masterclass.

Wat kunt u verwachten?

We leggen u 30 haalbare en onmiddellijk toepasbare stappen uit waarmee u de cyberveiligheid in uw bedrijf naar een aanzienlijk hoger niveau kan tillen. Kunt u daardoor op beide oren slapen en cybersecurity definitief van uw takenlijst schrappen? Uiteraard niet, maar we verzekeren u wel dat als u deze 30 stappen goed toepast, u al een heel mooi evenwicht bereikt hebben tussen het risico dat u loopt en de investering die u in cybersecurity doet.

Deze masterclass bestaat uit twee sessies van 4 uur, waarbij we elke stap intensief interactief bespreken en we niet verdergaan vooraleer u de stap vertaald hebt naar een praktische aanpak voor uw onderneming. Beide sessies gaan virtueel door, en zijn steeds gespreid over twee verschillende dagen.

Interesse? Meer info info en de mogelijkheid om in te schrijven vindt u hier.

Deze masterclass is een van de initiatieven van Agoria en Sirris in het kader van het Vlaio Industriepartnership voor bedrijven die meer inzicht willen in het ontwerpen, het implementeren en het delen van best practices voor de uitbouw van een digitale business.

#industriepartnerschap #sterkondernemen

Contactpersoon Agoria: Patrick Coomans, tel. +32 2 706 84 05, patrick.coomans@agoria.be