Internationale conferentie over anticorrosieoplossingen voor offshore hernieuwbare energieën

De conferentie 'Taming NeSSIE', die op 24 januari 2019 in Glasgow doorgaat, is gericht op de corrosieproblemen in offshore hernieuwbare energieën. Deelnemers uit de hele anticorrosiewaardeketen zijn uitgenodigd.

De conferentie zal probleemeigenaren, oplossingenleveranciers, dienstbedrijven en onderzoeksinstellingen een platform bieden om corrosieproblemen, innovatieve anticorrosieoplossingen en samenwerkingsopportuniteiten binnen het Noordzeebekken te delen en te bespreken.

Het conferentieprogramma biedt u de kans op een informatieve en interactieve kennisuitwisseling gericht op:

  • de presentatie van het NeSSIE-project: de kennis van anticorrosietechnologieën en innoverende materiaaloplossingen in de maritieme sector worden ingezet voor de ontwikkeling van demonstratieprojecten voor offshore hernieuwbare energievoorzieningen in het Noordzeebekken, in een poging om de uitdaging van offshore corrosie en vervuiling aan te pakken;
  • een ontmoeting met drie toonaangevende ontwikkelaars die de offshore wind-, getijden- en golfslagenergie vertegenwoordigen, en een ontmoeting met de olie- en gassector die al jaar en dag in het Noordzeemilieu werkt;
  • het bijwonen van presentaties uit de hele EU, waarbij de nadruk wordt gelegd op specifieke corrosieproblemen, nieuwe oplossingen voor die problemen en samenwerkingsopportuniteiten.

De ochtendsessie bestaat uit een presentatie en besprekingssessie met de drie NeSSIE-projectontwikkelaars die hun corrosieproblemen en mogelijkheden voor oplossingen zullen uiteenzetten. U krijgt inzicht in de specifieke kenmerken van de corrosieproblemen bij offshore hernieuwbare energievoorzieningen die in de ruwe omgeving van de Noordzee werken.

In de namiddag krijgen de bedrijven en instellingen de kans om de uitdagingen waar ze voor staan, de oplossingen die ze te bieden hebben of de mogelijke samenwerking waarvoor ze op zoek zijn naar partners, uiteen te zetten. Dit biedt bedrijven een geweldige kans om contacten te leggen en verandering te brengen in hun aanpak van corrosie en vervuiling.

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in pitching tijdens de quickfire-sessies.
Het conferentieprogramma en de praktische details van de Taming NeSSIE conferentie vindt u in onze agenda.

'Taming NeSSIE' wordt georganiseerd door het EU-gesubsidieerde NeSSIE-project.

 

Tags: