POLCA en QRM, ook voor uw productie?

19 september 2018
Case
Pascal Pollet

Tijdens een halfdaagse masterclass zal de grondlegger van de QRM-filosofie Rajan Suri dieper ingaan op POLCA, een alternatief voor Kanban. POLCA is speciaal ontwikkeld voor high-mix, low-volume- en op maat gemaakte producten, waarvoor Kanban-systemen minder geschikt zijn.

POLCA staat voor Paired-cell Overlapping Loops of Cards with Authorization en is een productie-aansturingsmethode om de productie op de werkvloer in goede banen te leiden. POLCA is een onderdeel van QRM, een bedrijfsbrede strategie om doorlooptijdverkorting doorheen de gehele onderneming te realiseren. Daarom zal de masterclass beginnen met een kort overzicht van QRM, gevolgd door een tutorial over POLCA, een demonstratie met computersimulatie van POLCA en verschillende casestudies van industriële toepassingen.

Door theorie en voorbeelden tijdens de masterclass zult u uit eerste hand van professor Rajan Suri inzicht krijgen in de 'bottom-line'-impact van QRM en POLCA op productkost, kwaliteit, doorlooptijden en tijdige levering, en leren hoe QRM en POLCA u een krachtig competitief voordeel kunnen bezorgen.

Meer weten? Meer info en de mogelijkheid om in te schrijven vindt u in onze agenda!

Auteurs

Heb je een vraag?

Stuur ze naar innovation@sirris.be