Hyperscale & Microcare book

Hyperscale and Microcare, binnenkort op uw boekenplank!

16 oktober 2018
Artikel
Peter Verhasselt
Nick Boucart
Het nieuwe boek ‘Hyperscale and Microcare, The Digital Business Cookbook’ gaat dieper in op de absolute voorwaarden voor succesvolle softwareproducten. Het idee is dat men beter zou stoppen met het ontwikkelen van software en in plaats daarvan digitale diensten zou moeten ontwikkelen die de concepten van hyperscale en microcare aan elkaar koppelen: de capaciteit om een hechte relatie tot stand te brengen met elkeen van uw duizenden gebruikers. 

Dankzij open source, de cloud en API's was het nog nooit zo eenvoudig om softwareproducten te ontwikkelen en beschikbaar te stellen voor een breed publiek. De concurrentie is bijgevolg bikkelhard en de prijzen staan onder druk. Het klassieke recept van gewoon wat functionaliteiten toe te voegen aan bestaande softwareproducten, werkt niet meer.

In dit boek bespreken we de competenties en processen die nodig zijn om dergelijke digitale diensten uit te bouwen. We focussen op de assets die u dient te ontwikkelen en die een belangrijke invloed zullen hebben op de waardebepaling; we maken dit hard aan de hand van praktische tips en concrete voorbeelden.

Bent u verantwoordelijk voor het vermarkten van digitale producten, dan neemt u met dit boek alvast een armlengte voorsprong.

Hyperscale and Microcare. The Digital Business Cookbook komt in november uit, maar u kan hier alvast een pre-order plaatsen.

Wilt u de officiële presentatie van het boek bijwonen? Kom dan naar ons event op 21 november! U krijgt de kans om de auteurs te ontmoeten en het boek te ontvangen!

Auteurs

Heb je een vraag?

Stuur ze naar innovation@sirris.be