Sirris cursus

Driedaagse VWT-cursus rond warmtebehandeling van metalen

13 oktober 2022
Artikel
Kurt Beghyn
Deze driedaagse cursus, van 22 tot 24 november 2022 georganiseerd door de Vereniging voor Warmtebehandelingstechiek (VWT), geeft een verhelderende uiteenzetting over het warmtebehandelen van metalen, waarbij zowel theorie als voorbeelden uit de praktijk aan bod komen.

De cursus behandelt alle aspecten gerelateerd aan de warmtebehandeling en is opgedeeld in tien lesdelen. De lesgevers zijn experts ter zake. Zij zullen zorgen voor een degelijke theoretische benadering, aangevuld met talrijke praktijkvoorbeelden. Sirris zal op 23 november een bijdrage leveren rond het harden door afschrikken en veredelen.

Tegenover voorgaande cursussen is deze editie met twee hoofdstukken uitgebreid. Nieuw zijn het hoofdstuk over de warmtebehandelingen van non-ferrometalen. Het tweede nieuwe hoofdstuk zal gaan over de ovenapparatuur die gebruikt wordt voor het uitvoeren van de warmtebehandelingen.

Na het volledig afronden van de cursus krijgen de deelnemers een getuigschrift.

Voor wie?

De cursus is gericht op alle personen die, direct of indirect, in hun bedrijf te maken hebben met warmtebehandelingen van metalen, In het bijzonder ontwerpers, werkvoorbereiders, uitvoerders, inkopers, kwaliteitsmedewerkers en toeleveranciers.

Praktisch

De cursus 'Warmtebehandeling van metalen' vindt plaats van 22 tot 24 november in Conferentiecentrum ’t Veerhuis in het Nederlandse Nieuwegein. Verdere details vindt u hier.

Auteurs

Heb je een vraag?

Stuur ze naar innovation@sirris.be