Cybersecurity maakt uw productie toekomstveilig

02 augustus 2022
Artikel
Tatiana Galibus

Een gedegen cybersecurity is noodzakelijk voor maakbedrijven om de continuïteit te kunnen garanderen, en vertrouwen te kunnen wekken bij klanten en partners. Om u de kans te geven nader kennis te maken met de mogelijkheden van cybersecurity in uw productie, zal Sirris binnenkort op twee grote events aanwezig zijn: Advanced Engineering (Antwerp Expo, 11 en 12 mei) en Indumation (Xpo Kortrijk, 18-20 mei).

In de Belgische maakindustrie gaat het vandaag heel snel en ontwikkelingen volgen elkaar op. Waarop moet u inzetten? Welke innovaties zijn blijvend? Antwoorden op dergelijke vragen krijgt u op Advanced Engineering in Antwerp Expo op 11 en 12 mei 2022. Om u de kans te geven nader kennis te maken met de mogelijkheden van cybersecurity in uw productie, zal Sirris op dit event aanwezig zijn met een stand (nr. 417), waarop we onze expertise in cybersecurity in manufacturing aan u voorstellen en u enkele demo’s tonen. Er is op 12 mei ook een lezing specifiek rond cybersecurity voorzien. De Sirris-experts in smart products zullen bijdragen aan het Smart Product Seminar, een themasessie getrokken door imec op 12 mei (14:00-16:00).

Van 18 tot 20 mei strijkt de zesde editie van de vakbeurs voor industriële automatisering Indumation.be in Xpo Kortrijk neer en loopt de beursvloer vol met 240 techbedrijven - zowel de grootste industriële technologieproviders als de nieuwste techstart-ups - die de industriële automatisering van morgen, op vandaag al demonstreren. Dit gebeurt in zeven technologieroutes die u op voorhand, op maat en tijdsefficiënt kan selecteren.

Hier delen Sirris en Agoria een stand (nr. 148 B), waar eveneens het topic cybersecurity in productie centraal zal staan. Op deze stand zal regelmatig live gedemonstreerd worden hoe gemakkelijk het is om een industriële installatie te hacken. Agoria en Sirris maken u ook wegwijs in welke stappen u kan ondernemen om uw cyberveiligheid te vergroten, en welke hulp u daarvoor kan krijgen.

Kom zeker langs en maak kans op het boek 'De Cyber Arena' van Vincent Naessens, docent softwaresystemen en cyberbeveiliging aan de KU Leuven!

Onze Sirris-experts in Smart & Digital Factory zullen eveneens aanwezig zijn op de stand van de POM West-Vlaanderen, waar ze de mogelijkheden van AGV’s en industriële robots in productie ingezet als cobot zullen tonen.

De live hacking-demo wordt in het kader van het Industriepartnerschap georganiseerd.

Auteurs

Heb je een vraag?

Stuur ze naar innovation@sirris.be