AM voor lichtgewicht luchtvaartuigen in de schijnwerpers

06 april 2022
Artikel
Olivier Rigo

Het project AMable biedt ondersteuning voor 'ontwerpen voor additive manufacturing' en voor de ontwikkeling van de AM-keten. De AMable Industrial Technology Talk op 8 april is een online evenement, gericht op additive manufacturing voor lichtgewicht luchtvaartuigen.  

Het project AMable H2020 ondersteunt bedrijven die de eerste stappen zetten naar additive manufacturing. Verschillende actoren hebben de krachten gebundeld om de uitdagingen die AM op Europees niveau met zich meebrengt, het hoofd te bieden. AMable biedt diensten aan die gericht zijn op de uitdagingen waarmee nieuwkomers, liefhebbers en experts worden geconfronteerd. Er komen allerlei technologieën aan bod.

Webinar

Tijdens de online AMable Industrial Technology Talk 'AM voor lichtgewicht luchtvaartuigen' op 8 april 2022 (10h00 - 12h00) zullen experts en mensen uit de industrie de toepasbaarheid van additive manufacturing op luchtvaartuigen, zowel in de lucht als in de ruimte, bespreken. Ze zullen het hebben over concept, aanpak, toepassing en bedrijfsperspectief. U komt meer te weten over de uitdagingen en de voordelen van het gebruik van AM bij drones en andere luchtvaartuigen, en dit vanuit een industrieel standpunt.

Interesse om dit online evenement bij te wonen? Registeer hier !Auteurs

Heb je een vraag?

Stuur ze naar innovation@sirris.be