INPROVOL-project sluit af met disseminatie-initiatief door Vlaanderen

Het INPROVOL-project rond betrouwbaarheid van elektronica is recent beëindigd. De softwaretools, richtlijnen en methodologie die in dit kader werden verwezenlijkt, kunt u nu leren kennen dankzij een disseminatie-initiatief die de projectpartners organiseren. 

Na vier jaar is het project INPROVOL (INtelligente PROducten met VOorspelbare Levensduur) ten einde gelopen: de softwaretools en richtlijnen zijn gecreëerd, een methodologie ontwikkeld die elektronica-ontwerpers toelaat de levensduur van hun producten voorspelbaarder te maken. 

De resultaten die tijdens het project zijn bereikt, werden stapsgewijs gepresenteerd tijdens de verschillende werk- en gebruikersgroepvergaderingen. Via de cEDM-website kunt u deze resultaten raadplegen (in de vorm van webinars, guidelines, tools en calculators), maar daarnaast bieden de projectpartners ook de mogelijkheid om een training van een halve dag ter plaatse in uw bedrijf te organiseren. Hierbij worden dan de specifieke tools en/of richtlijnen die relevant zijn voor uw bedrijf meer in detail toegelicht. 

Bent u geïnteresseerd om een dergelijke training in uw bedrijf te organiseren? Neem contact met ons op!

Op 10 januari vindt het afsluitend event van INPROVOL plaats: Towards an improved lifetime prediction of electronic systems. Tijdens dit event worden de belangrijkste resultaten van 4 jaar onderzoek en ontwikkeling voorgesteld. Klik hier voor meer informatie.

 

Inprovol is een samenwerking tussen imec, KU Leuven en Sirris, met steun van de Vlaamse overheid.