Innovatieve oppervlaktetechnologieën toepassen in uw bedrijf

Wat vandaag winstgevend is, is morgen al vervangen door een betere oplossing. U kent als geen ander de nood aan innovatie om uw concurrent of partner voor te blijven. Nieuwe technologieën liggen vaak aan de oorsprong van zulke veranderingen. Dit is niet anders voor oppervlaktebehandeling. Blijf op de hoogte! 

Recente ontwikkelingen op het gebied van lasers en coating laten het vandaag toe oppervlakken zo te behandelen dat ze beter geschikt zijn voor onder meer wrijvingstoepassingen, warmteoverdracht of corrosiewerende QR-codering, microverspaning, …  Een voorbeeld van hoe een lagere wrijving te realiseren is met innovatieve lasertechnologie bespraken we al in een vorige blogpost (met filmpje).

Om u op de hoogte te brengen van de meest recente oppervlaktetechnologieën organiseert Sirris binnenkort opnieuw een masterclass rond dit thema: Innovatieve oppervlaktetechnologieën toepassen binnen uw bedrijf. Tijdens deze masterclass laten we u zien wat de state of the-art is en wat deze voor u kan betekenen. Aan bod komen technologieën waarmee oppervlakken gefunctionaliseerd kunnen worden, zoals femtosecondelasertechnologie, laserharden en diverse coatingtechnologieën. Toepassingen die gerealiseerd zijn met partners binnen Sirris zullen er worden getoond. U krijgt hierbij een gedegen uitleg over wat deze technologie exact doet, zodat u zelf mogelijke toepassingen kunt inschatten en u zich een beeld kan vormen.  

Interesse? Lees meer over deze masterclass in onze agenda en schrijf u in!