Innovatieve arbeidsorganisaties voor technologiebedrijven in digitale context

Technologiebedrijven kunnen voedingsbedrijven helpen bij heel wat van hun uitdagingen. Voor elk bedrijf zijn die uitdagingen anders. Bij het zoeken naar en implementeren van digitale oplossingen is het daarbij ook belangrijk om aandacht te hebben voor de manier waarop het werk in een bedrijf is georganiseerd, hoe medewerkers samenwerken en hoe jobs eruit zien. 

In het kader van het project Operator 4.0 willen Flanders' FOOD, Workitects, Sirris en de Food Pilot (ILVO) technologiebedrijven oplossingen aanreiken rond het menselijke aspect bij technologische integratie. In dit kader wordt een webinar georganiseerd, waarin Workitects de deelnemers leert op een arbeidsorganisatorische manier te kijken naar een voedingsbedrijf, om zo de integratie van een technologie optimaal te laten slagen. 

Het webinar vindt op 16 oktober plaats. Leden van de begeleidingsgroep van Operator 4.0 kunnen gratis deelnemen, andere deelnemers betalen 50 euro. Meer info over dit webinar en de mogelijkheid tot inschrijven vindt u hier.

 

Flanders Food 

Tags: