Innovate als inspiratiebron voor product, fabriek en business van morgen

Op haar jaarlijks event Innovate op 13 juni toonde Sirris hoe 'Together we turn innovation into success' veel meer dan een slagzin is. Het event stond volledig in het teken van uw bedrijf van morgen.

Sirris ondersteunt bedrijven bij hun innovaties. We doen dit door hun business, product, proces en productie mee futureproof te maken, door ondersteuning te bieden bij de ontwikkelingen van vaardigheden die hiervoor morgen nodig zullen zijn. Dit jaar vond Innovate plaats bij vernieuwer bij uitstek Reynaers Aluminium in Duffel en werd bijgewoond door een honderdtal genodigden.

Speciaal voor de gelegenheid deelden enkele bedrijven hun ervaringen met de aanwezigen en waren verschillende live demo’s, proof of concepts van baanbrekende technologieën op industrieel niveau toegepast en concrete 'futureproofed' realisaties voorzien.

In het kader van de proeftuin 'Operatorondersteuning' zette Sirris voor de gelegenheid een demonstrator op rond de state of the art in ondersteuning van operatoren met behulp van collaboratieve robots en digitale operatorondersteuning. 

Tags: