Infosessie Sirris Startathlon™ in Kortrijk

Startathlon™ is een programma dat zeven deelnemers uit de IT/SaaS- en hardwaresector actief begeleidt bij het vermarkten van hun afgewerkt en markt-klaar product. Na het succes van de eerste West-Vlaamse Startathlon editie, starten we, op initiatief van Stad Kortrijk en in samenwerking met Voka West-Vlaanderen, met een tweede reeks.

Tijdens Startathlon wordt u als deelnemer in zeven stappen begeleid met persoonlijke trainingssessies, coaching en kennisuitwisseling met mentors en investeerders. U krijgt de gelegenheid uw ideeën te toetsen aan andere - innovatieve en niet-competitieve - bedrijven. Sirris zet meer dan 10 coaches in om de geselecteerde startups intensief te begeleiden. 

Enkele deelnemers van de vorige editie getuigen: 

Startathlon was een unieke kans om een team van Barco-intrapreneurs te coachen in een omgeving van starters in lean business en marktontwikkelingsmethodes.” (Guy Van Wijmeersch, Barco) 

“Tijdens iedere sessie kregen we feedback die zich vertaalde in direct resultaat met betrekking tot onze 'product market fit'. Ook ons 'sales proces' kent een betere aanpak nu. Met ons ondernemersteam kunnen we enkel tevreden terugkijken op deze reeks.” (Dieter Vanthournout, BookU) 

Bent u de geschikte deelnemer voor Startathlon™ 2018? U komt het te weten tijdens een vrijblijvende infosessie bij Voka in Kortrijk. De precieze datum voor deze sessie volgt.  

Tags: