Smart connected products
Een service die waterlekken detecteert, een algoritme dat de beste energiecontracten opspoort, een thermostaat die je huis op temperatuur brengt wanneer je thuiskomt, … Slimme producten zijn overal en mits de juiste aanpak is het ook slim om hierop in te zetten. Je krijgt niet alleen extra touchpoints met je klanten, maar ook extra inzicht in wat ze doen en wat ze willen. Wij helpen je in de ontwikkeling van je slimme producten of diensten.
Inspiratie
Soms is het succes van een ander de inspiratie die we nodig hebben om de sprong te wagen. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden, je ontdekt dat een tegenslag nog niet het einde van je project moet inleiden en je ontdekt vooral de extra waarde die de service aan je product zal geven.
Ondersteuning op maat
Soms zit je met specifieke vragen of een bijzonder project waar alleen individuele begeleiding je écht verder kan helpen. Wij ondersteunen je met onafhankelijk advies over de haalbaarheid van je project, de keuze van de technologie en de uitrol van je smart product. Of je nu hulp nodig hebt op het vlak van software, cloud, data science, elektronica of mechanische integratie. Wij helpen je op weg. 
Masterclasses
Met deze workshops in groep zetten we in op verschillende aspecten in de ontwikkeling van je slimme product. Zo kan je genieten van een persoonlijke aanpak en begeleiding, terwijl de interactie met de groep ervoor zorgt dat je antwoorden krijgt op vragen die je nog niet eens gesteld had.

Op zoek naar individuele coaching of advies?

Wil je samen de mogelijkheden bekijken of heb je nog vragen? Pieter Beyl, Advisor Smart Products, helpt u graag verder! Contacteer hem via mail of telefoon +32 498 91 94 57