Pas begonnen met uw AI-traject?
Laat u inspireren door concrete praktijkvoorbeelden van artificiële intelligentie bij Belgische bedrijven uit verschillende sectoren en ontdek welke AI-technologie voldoende ontwikkeld is om te worden toegepast. Elke maand organiseren Agoria en Sirris een kort webinar met 3 tot 4 praktijkvoorbeelden en een korte keynote.

Of zet uw eerste kleine stap en ga aan de slag met een sessie Data2Innovate. Data2Innovate helpt uw bedrijf zich voor te bereiden op een digitale en datagedreven toekomst. We gaan op zoek naar interessante data silo’s, helpen u data-intensieve processen te automatiseren en begeleiden u bij uw volgende stappen.

Klaar om de sprong te wagen? Schrijf u dan in voor een van onze Data2Grow workshops. Samen gaan we op zoek naar haalbare opportuniteiten om artificiële intelligentie in uw bedrijf in te voeren en we brengen u in contact met minstens 3 pertinente AI-experten; op het einde van de rit beschikt u over een degelijk stappenplan naar uw eerste AI-project! 

Uw Data en AI traject

Laat u inspireren: AI-Inspiratiesessies
Investeer één uur per maand om (online) meer te weten te komen over mature AI-technologie; u detecteert ongetwijfeld een praktijkcase voor uw eigen bedrijf.
Aan de slag: Data2Innovate
Deze interactive workshop van één dag helpt uw bedrijf zich voor te bereiden op een digitale en data-gedreven toekomst. Via ‘gamestorming’-technieken komt u tot opties om uw processen, producten of diensten data-gedreven te maken
Opportuniteiten ontwaren: Data2Grow
Op drie dagen tijd leert u uw eerste ideeën rond AI in uw bedrijf ontwikkelen en aanscherpen. Het doel is een sterke en realistische roadmap bouwen voor een eerste AI-project dat u aan uw interne stakeholders kan tonen.
Masterclasses
De Mastercourse 'Data innovation beyond the hype' omvat praktische en sectorgerichte modules over datagedreven innovatie en AI. Via intensieve webinars, opleidingen en workshops wordt dieper ingegaan op de noodzaak voor bedrijven om hun producten, diensten of technologie te innoveren met data.
Realiseer uw bedrijfsdoelen met data & AI
ontdek ons aanbod

Op zoek naar individuele coaching of advies?

Hans Keppens, Ambassador Artificial Intelligence, helpt u graag verder! Contacteer hem via mail of telefoon +32 477 56 41 87