How to start your AM Journey?

Hoe wordt additive manufacturing gebruikt in de industrie? Wat kan het voor uw bedrijf betekenen? Dit kunt u op 9 mei ontdekken tijdens het event 'Additive is Addictive. How to start your AM Journey?'!

Na een succesvolle eerste editie organiseert Agoria opnieuw, samen met Sirris, dit evenement waarin Belgisch 3D-printen de hoofdrol zal spelen. Benieuwd waar het gebruik van AM in de Belgische industrie staat of wat additive manufacturing en 3D-printing voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bent u geïnteresseerd in het ontmoeten van experts en partners? Kom en laat u inspireren door het succesverhaal van ondernemingen als Siemens en Engie Laborelec.

Tijdens het evenement zal ook de studie voorgesteld worden die Sirris, Agoria en PWC samen uitgevoerd hebben. Deze studie vat de actuele status van 3D-printing in België samen en komt tot een aantal interessante conclusies en aanbevelingen, zowel op industrieel als op beleidsniveau.

Schrijf u in en ontmoet uw potentiële partners op dit unieke event op 9 mei in Brussel! Het programma en de mogelijkheid tot inschrijving vindt u hier.