Hoe staat minister De Backer tegenover digitalisering?

Hyperscale en Microcare zijn de belangrijkste drivers van de digitale economie. Centraal staan schaalbare online diensten die op een klantgerichte manier de job-to-be-done van consumenten of businessgebruikers invullen. Hoe kijken beslissingsnemers hiernaar? We vroegen het aan Philippe De Backer, federaal minister van Digitale Agenda, Telecom & Post.

De Minister van Digitale Agenda leek een logische keuze om een interviewreeks in samenwerking met Bloovi te starten. Philippe De Backer beschikt over een heldere visie op het thema en op de toekomst van publieke en private diensten. Iemand die het hele gesprek door consistent de nagel op de kop blijft slaan. Lees het interview nu op Bloovi

Over Hyperscale & Microcare
In deze interviewreeks zoomen Peter Verhasselt en Nick Boucart van Sirris in op de essentie van digitale business: schaalbare online diensten. Niet software of de zoveelste technologiehype staat daarbij centraal, wel het vermogen om schaalbaarheid en klant-centriciteit te combineren. Hun boek 'Hyperscale& Microcare’ kan je hier bestellen.