Hoe een digitale business opbouwen?

Overweegt uw bedrijf om zijn aanbod aan te vullen met of om te vormen naar een digitale dienst? Wilt u beter begrijpen wat zoiets concreet inhoudt? Dan is de opleiding 'Agoria Academy: How to build a Digital Business' op 4 juni u op het lijf geschreven. De docenten zijn ervaren experts die het voorbije decennium meer dan 400 digitale ondernemingen begeleidden.

"Software is eating the world," zei Marc Andreessen in 2011. Een stijgend aantal bedrijven evolueert naar het aanbieden van diensten op basis van software en data. Hoe begin je eraan? Wat is de impact op je businessmodel en cashflow? Welke nieuwe ontwikkelingsmethoden en technologische kennis heb je in-house nodig? Hoe bouw je een sterke relatie met de gebruiker online? Wat met de wettelijke aspecten, zoals service levels en databeveiliging?

Typisch voor de digitale transformatie is de impact ervan op alle afdelingen en aspecten van een bedrijf. De Academy leert u de basis van digitale dienstverlening in één dag. Deze kennis kunt u dan voortaan inzetten in uw bedrijf.

Het programma, dat het resultaat is van een intense samenwerking tussen Sirris en Agoria, beslaat verschillende aspecten, waarvan een aanzienlijk deel ex cathedra, gevolgd door een praktische oefening. Deze oefening houdt in dat elke groep van 4-5 deelnemers aan één case werkt gedurende de dag. Deelnemers kunnen een case voorstellen uit hun eigen bedrijf.

Alle deelnemers krijgen bovendien een exemplaar van het recent gepubliceerde boek 'Hyperscale & Microcare - The digital business cookbookmee naar huis.

Let op: na drie sessies in het Nederlands zal de Academy deze keer voor het eerst plaatsvinden in het Engels.

Interesse? Meer info en de mogelijkheid tot inschrijving vindt u hier.