Het ontwerp van ons tracking & tracing station is af! - 4.0 made real by Sirris

 


In haar machinehal in Diepenbeek bouwt Sirris een nieuwe demonstrator, die onder meer een tracking-&-tracing-station zal omvatten. Het ontwerp van dit station is af! Hier leest u waarvoor we dit zullen gebruiken. 

We hebben de laatste hand gelegd aan ons eerste ontwerp van hoe ons tracking-&-tracing-station eruit kan zien. Alle bewerkingscellen zullen met een dergelijk station worden uitgerust. De bovenste gemonteerde tablet zal beschikken over een RFID-scanner waarmee de in- en uitgaande bewegingen van onze kittingbakken automatisch worden getraceerd. Met een barcodelezer zullen componentbewegingen in de kittingbakken en de bewerkingscentra worden geregistreerd. Elk station zal ook beschikken over een aanraakscherm voor visueel beheer en registratie van gebeurtenissen.

Het ontwerp ziet er schitterend uit! Nu is het tijd om het prototype te bouwen voor het testen en valideren van al die ideeën & technologie. 

Building block: Transparent shopfloor

Deze blog is een onderdeel van onze campagne '4.0 made real by Sirris', om de haalbaarheid van 4.0-technologieën in de industrie aan te tonen. Wenst u meer te weten? Ga naar onze landingspagina of LinkedIn-pagina!