Factories of the Future Roadshows, een exclusieve blik achter de schermen

Benieuwd hoe een Factory of the Future er vanbinnen uitziet? Ook dit voorjaar vindt een nieuwe Factory of the Future Roadshow plaats. Laat u inspireren door de awardwinnaars via een bezoek aan drie bedrijven naar keuze. 

Sinds 6 februari telt België 20 fabrieken van de toekomst. Deze winnaars hebben de voorbije vier jaar in totaal 565 miljoen euro geïnvesteerd in R&D en gemiddeld 13 procent méér tewerkstelling gecreëerd, wat een stuk boven het marktgemiddelde ligt. Deze stuk voor stuk sterk presterende maakbedrijven hebben ervoor gekozen hun competitiviteit te verhogen aan de hand van geïntegreerde transformatietrajecten uit het Made Different-actieplan van Sirris en Agoria. In die trajecten zijn ze zo ver gevorderd dat ze aan alle criteria voldoen om 'Factory of the Future' te worden genoemd. 

Ze hebben onder meer slim geïnvesteerd in de verdere automatisering en digitalisering van hun productieapparaat en in hun medewerkers. Daardoor bevinden ze zich nu in pole position om ook in de wereld van morgen zo flexibel, performant en kostenefficiënt te zijn dat ze op concurrentiële wijze kunnen innoveren en productieactiviteiten verankeren in ons land. 

Grijp uw kans om ter plaatse de aanpak van de Factory of the Future-winnaars te bekijken, schrijf u in voor de Factory of the Future Roadshows!