Experimenteren met innovatieve leertechnologieën

Wilt u als bedrijf de mogelijkheden van innovatieve leertechnologieën ontdekken? Dat kan! Op 21 januari organiseren de partners van het project 'Boosting Human Capital in the 21st century' een infosessie voor bedrijven die werkzoekenden opleiden tot verpakkingsoperatoren en die getriggerd zijn door innovatieve leertechnologieën.

Wilt u weten wat nieuwe technologieën zoals VR, AR of apps voor uw verpakkingsafdeling kunnen betekenen en hoe dit te integreren in de opleiding van beginnende operatoren? U komt het te weten tijdens de online infosessie op 21 januari 2021, van 9:00 tot 10:30.

Deze infosessie wordt gratis en geheel in eigen bedrijfscontext georganiseerd in het kader van het project 'Boosting Human Capital in the 21st century' (BHC21). Dit Interreg2seas-project onderzoekt hoe innovatieve leermiddelen (game-based learning, virtual, augmented en mixed reality, video-instructie,…) kunnen helpen om laaggeschoolden op te leiden. De focus ligt hierbij op technische opleidingen voor de voedingsindustrie.

U heeft een case of wilt experimenteren met nieuwe leertechnieken? Inschrijven voor deze infosessie kan hier!

Tags: