Doe mee met de eerste 3D Printing Challenge voor studenten en young professionals!

Heeft uw bedrijf interesse in 3D-printing maar hebt u er geen idee van waar te beginnen? Staan uw young professionals te trappelen om iets nieuws te ontwikkelen? Bent u een expert in 3D-printen en wilt u uw kennis delen met de professionals van morgen? Nu is uw kans!

Sirris en Agoria houden de eerste 3D Printing Student Challenge om de creativiteit van studenten en young professionals te stimuleren en tegelijk technieken van 3D-printing aan te moedigen. Studenten en young professionals (met niet meer dan 3 jaar beroepservaring) kunnen individueel meedoen of in teams van ten hoogste vier deelnemers.

Er zijn vier manieren waarop een bedrijf zich hiervoor kan inzetten:

  • Hebt u een creatieve young professional (met niet meer dan 3 jaar ervaring) in uw bedrijf? Vertel hem of haar over de challenge zodat hij of zij kan meedoen.
  • Hebt u een industrieel product dat u voor 3D-printing wilt ontwikkelen? Laat het ons weten en we zoeken een team studenten om eraan te werken!
  • Hebt u vragen over de fundamenten van de technologie? Volg het YouTube-kanaal van de 3D Printing Challenge!
  • Wilt u graag meer visibiliteit? Word een sponsor!

Interesse? Schrijf u nu in! Inschrijven kan tot 30 november en de projecten moeten tegen 15 april 2020 ingezonden zijn. Meer informatie en inschrijvingen vindt u hier!