Digitale infosessies over digitalisering, duurzaamheid, Industrie 4.0 en IP

Tijdens de vierdaagse digitale happening 'ACUMEN 2020' van Sirris en Agoria staan 64 webinars over verschillende kennisdomeinen op het programma. Aan bod komen hete hangijzers in domeinen als regelgeving, normen, GDPR, duurzaamheid, ... maar ook over intellectual property (IP) en de lancering van het Industriepartnerschap.

Tijdens de sessie rond IP, verzorgd door Sirris, komt u te weten wat de tools van IP zijn en hoe deze te gebruiken om innovatie te ondersteunen:

  • Wat is IP en welke soorten van bescherming zijn beschikbaar?
  • Hoe deze best gebruiken om mijn business te beschermen?
  • Hoe kunnen ze een hefboom zijn voor mijn bedrijf?

Deze sessie zal plaatsvinden in het Engels op 22 oktober, van 12:00 tot 13:00. Inschrijven kan hier.

Ook de sessie over het Industriepartnerschap wil u zeker niet missen: binnen dit initiatief bieden 17 innovatiepartners een geïntegreerde dienstverlening aan om groei en innovatie in de Vlaamse industrie te stimuleren in de thema’s Industrie 4.0, digitalisering en duurzaamheid. Begint u er net mee of staat u al verder? Samen met de innovatiepartners van het Industriepartnerschap geven we uw bedrijf een boost om hier op korte termijn verdere stappen in te zetten

Deze sessie vindt plaats op 20 oktober, van 16:00 tot 17:00. Schrijf u hier in.


#industriepartnerschap #sterkondernemen

17 Vlaamse innovatiepartners, waaronder Sirris, slaan de handen in elkaar, onder leiding van Agoria en Sirris. Met de steun van Agentschap Innoveren & Ondernemen bieden ze een geïntegreerde dienstverlening aan om groei en innovatie in de Vlaamse industrie te stimuleren. Dankzij de individuele en collectieve diensten van het industriepartnerschap kan u als Vlaams bedrijf rekenen op een schat aan expertise en jarenlange ervaring om uw technologische innovatie op te drijven in de 3 volgende thema’s: Industrie 4.0, Digitalisering & Duurzaamheid.