Demonstrator stelt mogelijkheden van Factory 4.0 voor - sessie twee

Interreg Factory 4.0Sirris is partner in het Interreg-project Factory 4.0 dat staat voor een grensoverschrijdende aanpak om bedrijven in de grensregio's kennis te laten maken met technologieën die passen in het kader van Industrie 4.0 en hun mogelijkheden.  

Om de mogelijkheden van Factory 4.0 tastbaarder te maken hebben Sirris en twee Franse partners, CITC en Cetim, elk een demonstrator gebouwd die ter beschikking staat voor de bedrijven

Meerdere technologieën worden getoond die de operator ondersteunen bij het uitvoeren van zijn taken, in tal van sectoren kunnen ingezet worden en voor heel uiteenlopende toepassingen.

Tijdens deze tweede sessie van de opendeurdagen binnen het Interreg-project netwerk stelt CITC op 18 september zijn demonstrator voor. CITC staat voor ‘Le Centre d'Innovation des Technologies sans Contact’ en is gevestigd in Rijsel. Tijdens een voormiddag wordt getoond hoe een cobot kan geïntegreerd worden in uw bedrijfstoepassing. Sirris stelt er ook haar demo van de slimme assemblagelijn voor.

Dit event staat open voor Belgische en Franse kmo's.

Alle informatie en gelegenheid tot registratie vindt u hier.

De derde en laatste sessie zal in het najaar plaatsvinden bij Cetim in Senlis (Frankrijk).