Cyberbeveiliging in een productieomgeving
Nu het aantal cyberbeveiligingsdreigingen drastisch toeneemt, hebben bedrijven meer dan ooit behoefte aan een sterke cyberweerbaarheid. Heeft uw productiebedrijf zich al gewapend tegen de ongeziene groei van cybercriminaliteit? Zorg dat u hackers een stap voor bent, voor zij u de pas afsnijden. Vertrouw daarvoor op onze diensten ‘Cyberbeveiliging in een productieomgeving’.

Bent u klaar voor het tijdperk van de cyberaanvallen?
Elk jaar worden meer 30.000 cyberaanvallen opgetekend en jaarlijks stijgt het aantal incidenten met 20%. Nooit eerder was de dreiging van cybercriminaliteit zo reëel voor de Belgische kmo’s als vandaag. Dat geldt ook in de productie-industrie. Machines zijn geconnecteerd en gegevens worden verzameld en uitgewisseld (vaak via de cloud), waardoor deze sector kwetsbaar is voor cyberaanvallen.

Bedrijven die onvoldoende weerbaar zijn, vallen sneller ten prooi aan cybercriminaliteit. Het kan jaren duren voor ze helemaal herstellen van de gevolgen van beveiligingsinbreuken, zoals systeemuitval, gegevensverlies en reputatieschade. Om dergelijke inbreuken te voorkomen, heeft uw kmo een strategie op maat en een duidelijk stappenplan nodig om voldoende weerbaarheid op te bouwen.

De cyberbeveiligingsdreiging in cijfers 

Dankzij de enquête over cyberbeveiliging die Sirris vorig jaar uitvoerde in samenwerking met Agoria, Howest en UGent, hebben we een vrij goed beeld van de situatie in de Belgische productie-industrie, en er is wel degelijk reden tot bezorgdheid. 

Hoe Sirris u helpt om de strijd te winnen

Bedreigingen identificeren en uw strategie bepalen
Niet elk bedrijf beschikt over de nodige resources om de cyberbeveiliging uitgebreid te monitoren. Sirris helpt u uw infrastructuur zorgvuldig te controleren om mogelijke bedreigingen op te sporen en reikt u fijnmazige oplossingen en best practices aan om uw cyberweerbaarheid te verbeteren.
De cyberweerbaarheid van uw productie verbeteren
Vooral voor productiebedrijven die een digitale transformatie ondergaan en legacysystemen en -apparatuur gebruiken, is cyberbeveiliging vaak een lastige kwestie. Met deskundig advies en persoonlijke begeleiding helpt Sirris specifieke problemen of uitdagingen aan te pakken en de weerbaarheid van uw bedrijf tegen cyberdreigingen als ransomware, malware, phishing of denial-of-service-aanvallen drastisch te verbeteren.

Kies de weg naar meer cyberweerbaarheid

We willen vooral meer bewustzijn creëren rond de mogelijkheden om kleine en middelgrote productiebedrijven te beschermen tegen cyberdreigingen, en deze bedrijven ook technologische oplossingen aanreiken voor de specifieke problemen waarmee ze te maken krijgen. Of uw bedrijf nu nood heeft aan snel advies of een doorgedreven ondersteuningstraject, ons gespecialiseerd team van cyberbeveiligingsexperts staat altijd voor u klaar.


1
Gratis intake van één uur
Met welke uitdagingen of problemen wordt u geconfronteerd? Plan een gratis intakegesprek om bedreigingen en kwetsbaarheden te identificeren. U vertrekt met nieuwe inzichten en een duidelijk overzicht van oplossingen om specifieke beveiligingsrisico's en -problemen aan te pakken.
2
Oriënterend advies of intensief traject
Roep de hulp in van onze cyberbeveiligingsexperts om uw cyberbeveiligingsuitdagingen aan te pakken. Krijg advies over technologie en IT-architectuur, en leer hoe u een risicoanalyse en beveiligingsplanning uitvoert tegen cyberdreigingen.
3
Masterclass

Schrijf u in voor een collectieve masterclass over cyberbeveiliging, gericht op typische pijnpunten en relevante verdedigingsstrategieën voor kleine en middelgrote productiebedrijven. Leer hoe u uw geconnecteerde werkomgeving, uw gegevensuitwisseling en uw interacties in de toeleveringsketen kunt beschermen. Op maat van kmo’s

Onze cyberbeveiligingsdiensten zijn speciaal ontwikkeld voor en afgestemd op de behoeften van kleine en middelgrote productiebedrijven. Ze zijn gericht op CEO's, IT-medewerkers, procesingenieurs en productie- of marketingmanagers die specifieke beveiligingsproblemen of -uitdagingen willen aanpakken en de weerbaarheid van hun bedrijf tegen hackeraanvallen en andere cyberdreigingen drastisch willen verbeteren. 

Krijg het beste van beide werelden

Sirris combineert een levenslange ervaring in de productiesector met de expertise van de beste cyberbeveiligings- en IT-experts van België. Naast toegang tot onze Sirris-experts, krijgt u ook toegang tot een netwerk van partners uit de academische wereld en uit de sector van industriële cyberbeveiliging. Dankzij deze unieke mix van expertises vindt u veel sneller de juiste oplossingen en kunt u uw uitdagingen doeltreffender aanpakken. 

Competitieve prijzen en interessante kortingen

Het programma ‘Cyberbeveiliging in een productieomgeving’ van Sirris is zeer betaalbaar en ligt dan ook binnen bereik van alle kleine en middelgrote productiebedrijven. Bovendien helpen we uw bedrijf graag om, indien van toepassing, een geschikte regionale financiering te vinden (VLAIO, Innoviris enz.). Neem contact op met ons team voor meer informatie over onze tarieven en kortingen. 

Benieuwd naar meer? Blijf op de hoogte dankzij onze blogposts!
Onze experts volgen het reilen en zeilen in de cyberbeveiligingswereld op de voet en delen hun inzichten via hapklare artikels.

Hoe kunnen we u ondersteunen?

Vragen? Neem contact op met ons. Onze Cybersecurity Ambassador, Tatiana Galibus, helpt u graag verder.