Maak uw business futureproof

Meer veerkracht voor uw bedrijf

De coronapandemie. Brexit. Globalisering. Klimaatopwarming. Crisissen hebben een significante impact op de manier waarop u uw bedrijf runt. Elke bedrijfsleider zoekt naar antwoorden: hoe pakt u crisissen het best aan? En hoe creëert u de nodige veerkracht om er sterker uit te komen? 

Sirris kan helpen. Crisissen zijn immers ook een uitgelezen kans om uw onderneming te heroriënteren, nieuwe markten aan te boren of om na te denken over innovaties. U zoekt een partner die de weg wijst? Ontdek wat het actieplan ‘Crisis Code Cracker’ voor uw bedrijf kan betekenen.

Crisis Code Cracker
Ook iets voor u?
Alles begint bij een oriënterend gesprek.
We brengen eerst uw noden en uitdagingen in kaart en peilen naar uw verwachtingen.
Contacteer mij

De Crisis Code Cracker in het kort

De Crisis Code Cracker is een actieplan in 3 stappen, op maat van elke onderneming in de technologische industrie. Doel van het traject is om de veerkracht van uw bedrijf te verhogen, gesteund door concreet en oplossingsgericht advies. Dit traject hielp al meer dan 90 bedrijven om de juiste keuzes te maken rond technologie en innovatie.

1
Dieptegesprek
Experts in uw niche schetsen de mogelijkheden van nieuwe technologieën, innovaties en cross-partnerships voor uw onderneming. Zo maakt u met inzicht de juiste keuzes. 
2
Adviesrapport
Met een helder en onderbouwd rapport helpen we u om nieuwe mogelijkheden om te zetten in prioriteiten. We reiken praktische oplossingen aan en gieten ze samen in een realistisch scenario.
3
Begeleiding
Ga aan de slag met de ondersteuning en begeleiding van Sirris. Meer dan 160 interne experts, elk met een groot netwerk aan partners, helpen mee om uw business future-proof te maken.

Welke thema's komen aan bod?

Welke thema's komen aan bod?
De pijlers van de Crisis Code Cracker worden gekozen op basis van uw noden en doelen.
Toch komen enkele thema's regelmatig terug:

Productinnovatie

Hoe kan ik mijn onderneming sneller aanpassen aan de veranderende marktnoden?

Procesinnovatie

Hoe kan ik productontwikkeling,  productieprocessen of de industrialisatie optimaliseren?

Duurzaamheid en ecologie

Hoe kan ik meerwaarde creëren door mijn productieproces duurzamer te maken?

Productmanagement

Hoe zet ik mijn producten beter in de markt, zodat ze meer aansluiten bij mijn doelgroep?

Co-venturing

Wat zijn de interessante partnerships en convergenties in de waardeketen van van mijn onderneming?

Dit zeggen de deelnemers

“Een crisis is het ideale moment om even stil te staan bij je eigen bedrijf, producten en processen. In een inspirerend dieptegesprek en een concreet adviesrapport kwamen veel waardevolle ideeën en denkpistes naar boven die we vandaag ook kunnen omzetten in de praktijk. Zaken waarvan ik geloof dat ze de komende jaren een meerwaarde worden voor ons bedrijf. Daarnaast bracht Sirris ook veel mogelijkheden aan voor co-venturing. Een heel positieve ervaring met een hoge return.”
Bart Maeyens (CEO, Modular Lighting Instruments)

Dit zeggen de deelnemers

“De medewerkers van Sirris waren meteen mee in ons verhaal. De Crisis Code Cracker leverde ons daardoor heel wat nieuwe inzichten op, voornamelijk over hoe we de weerbaarheid van onze business kunnen versterken. Ook kregen we onmiddellijk enkele pistes aangereikt om actuele technische uitdagingen op te lossen. Daarnaast waren ook de cross-references naar andere toeleveranciers voor ons bijzonder nuttig. Dit heeft de onderzoekstijd van ons project aanzienlijk verkort.”
Gilles Desmet (Konstruktiewerkhuizen Stas, NV)

Dit zeggen de deelnemers

“Door de Crisis Code Cracker hebben we een aantal pistes aangereikt gekregen die voor ons nuttig kunnen zijn in de toekomst. Concrete innovaties zowel voor onze overkoepelende groep CRM Group als voor onze nieuwe business unit Ceo’s 4 Climate. Met Sirris hebben we een partner die naar ons luistert, zonder eigen belang, en die een bewezen track record heeft in innovatie. Dat is goud waard.”
Roland Maes van IT-dienstenbedrijf CRM Group, zaakvoerder
 
 
Crisis Code Cracker
Ook iets voor u?
Alles begint bij een oriënterend gesprek.
We brengen eerst uw noden en uitdagingen in kaart en peilen naar uw verwachtingen.
Contacteer MIJ

Met de steun van


De Crisis Code Cracker is er voor alle bedrijven in de technologische industrie.
Aan bedrijven uit West-Vlaanderen kunnen we het traject gratis aanbieden, dankzij de steun van POM West-Vlaanderen en hun relanceplan. We houden u op de hoogte van initiatieven rond relancemiddelen en -financieringen voor de technologische industrie.

Volg Sirris ook op sociale media