Cocreatiebrainstorm Machinebouw & Mechatronica

Cocreatie tussen maakbedrijven en kennispartners is belangrijk om mee de koers te bepalen van Industrie 4.0. Op 22 oktober brainstormen maakbedrijven en experts in West-Vlaanderen samen over de innovatieve mogelijkheden binnen de thema's Machine 4.0, Productie 4.0 en Operator 4.0.

In het eerste deel van de brainstorm wordt op zoek gegaan naar de meest innovatieve ideeën. Sirris leidt het thema Operator 4.0: 'Wat is het toekomstbeeld van een operator?'. In het tweede deel wordt een selectie gemaakt van de ideeën en bedrijfsconcepten met de grootste toegevoegde waarde voor de maakindustrie. De meest innovatieve ideeën zullen in een vervolgtraject leiden tot de concrete ontwikkeling van prototypes en demonstratoren.

Deze brainstorm is bedoeld voor bedrijfsleiders, R&D-verantwoordelijken, engineers en productieverantwoordelijken van kmo’s en grote bedrijven binnen de sectoren machinebouw en mechatronica, tot industriële productiebedrijven en toeleveranciers.

Staat uw bedrijf ervoor open om mee te zoeken naar innovatieve kansen en oplossingen binnen Industrie 4.0? Kom dan op 22 oktober naar de cocreatiebrainstorm Machinebouw & Mechatronica in Brugge ! Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht. Inschrijven kan via volgende link.

Lees hier meer over dit project