Breng evolutie van AM in Belgische industrie mee in kaart

Additive manufacturing (AM) zal de komende tien jaar een revolutie in de productie-industrie teweegbrengen. Agoria, PwC en Sirris bundelen hun krachten om de huidige stand van AM in de Belgische industrie, het potentieel ervan en de obstakels voor de wijdverspreide toepassing ervan te analyseren. Neem deel aan de enquête!

Sommige Belgische bedrijven en universiteiten speelden al een belangrijke rol in de ontwikkeling van AM. Er leven echter nog heel wat vragen in de Belgische industrie over het gebruik van deze technologieën en over hun (groei)potentieel.

Agoria, PwC en Sirris bundelen hun krachten om de huidige stand van zaken in AM in de Belgische industrie, het potentieel ervan en de obstakels voor de wijdverspreide toepassing te analyseren. Het doel van de analyse is ook de Belgische industrie te inspireren door de grote verscheidenheid aan oplossingen te tonen die AM kan bieden voor industriële bedrijven.

U kunt deel uitmaken van deze ambitieuze studie!

Wij zijn geïnteresseerd in uw inbreng, ongeacht de hoeveelheid ervaring die uw bedrijf heeft met AM. Is uw bedrijf enigszins betrokken bij AM en/of u denkt dat uw inbreng in dit onderwerp van cruciaal belang is? Dan is deze studie voor u een uitgelezen kans! 

Hoe? Vul de vragenlijst in! Dit duurt slechts 15 minuten. De resultaten zullen rond april 2019 worden uitgebracht. Er worden geen individuele gegevens gepubliceerd. Indien u de resultaten niet wilt missen, laat dan aan het einde van de enquête zeker uw e-mailadres achter. (de vragenlijst is in het Engels)