Workshop belicht gebruik van lasrobots voor kleinere series

Om u praktisch inzicht te geven in de nieuwe programmeermogelijkheden van lasrobots organiseren Sirris, Agoria en het Belgisch Instituut voor Lastechniek (BIL) op 8 februari de workshop ‘Lasrobots: sneller, efficiënter of helemaal niet meer programmeren voor kleinere series! Kan dat?’.

In het verleden was het programmeren van robots erg tijdrovend. Dankzij recente ontwikkelingen kunnen robots echter op een eenvoudigere en snellere manier geprogrammeerd worden, waardoor het gerobotiseerd produceren van enkel stuks of kleine series goed mogelijk wordt. Sirris, Agoria en het Belgisch Instituut voor Lastechniek (BIL) organiseren nu een workshop om deze nieuwe programmeermogelijkheden praktisch toe te lichten.

Verschillende leveranciers hebben hun eigen klantspecifieke oplossing ontwikkeld. Tijdens deze workshop, die plaatsvindt in het kader van het Autolas-project, informeren vier bedrijven u de door hen geleverde oplossingen om enkel stuks/kleine series effectief te kunnen programmeren en krijgt u een demonstratie.

De workshop is een aanrader voor iedereen die al beschikt over een robot en zich wil voorbereiden op kleinere series, en iedereen die overweegt een robot aan te schaffen en zo deze nieuwe mogelijkheden in zijn overwegingen kan meenemen.

Meer weten over deze praktische workshop, die op 8 februari plaatsvindt in Kortrijk Xpo? Lees verder in onze agenda!

Deze workshop vindt plaats in het kader van het project ‘AUTOLAS’, ondersteund door VLAIO.