Wordt uw bedrijf de eerste ‘Factory of the Future’?

Op 3 februari 2015 organiseert Made Different voor de eerste keer een award om bedrijven die hard op weg zijn een fabriek van de toekomst te worden te belonen voor het resultaat van hun inspanningen. Kom op 3 februari naar dit event en laat u inspireren!

Tot nu toe hebben we in België nog geen officieel erkende Fabrieken van de Toekomst, maar daar komt binnenkort verandering in. Made Different, die de evolutie in de industrie nauwlettend in het oog houdt, zal als eerste bedrijven belonen die op de goede weg zijn en dit via de organisatie van een award. De winnaars krijgen een volledig pakket van promotiemateriaal waarmee ze het verkregen label kunnen bekend maken.

De bedrijven die voor deze bekroning in aanmerking komen, zijn een voorbeeld en  inspiratiebron voor andere ondernemingen in de maakindustrie. Ook het uwe!

Kom dus zeker op 3 februari naar de uitreiking van de awards en leer hoe het verschil te maken voor de toekomst!

Denkt u dat uw bedrijf in aanmerking komt voor deze bekroning? Laat de experts van Made Different een scan bij u uitvoeren en krijg een idee hoe ver u staat.  Misschien wint u zelfs de award en krijgt u als een van de eersten het ‘Factories of the Future’-label! 

Meer details over het programma, de locatie van de awarduitreiking en hoe inschrijven, verneemt u binnenkort, op onze website of via officiële uitnodiging.