Word projectingenieur elektronica bij het Mechatronica-team van Sirris!

Je bent een crack in elektronica? Gefascineerd door slimme producten en innovatie? Dan ben je de geknipte persoon om ons Mechatronica-team in Heverlee te versterken als projectingenieur elektronica. Je mag rekenen op talloze samenwerkingen met toonaangevende bedrijven in binnen- en buitenland én met experts in meerdere vakgebieden als je collega's en partners. 

Gevarieerd takenpakket

Jouw job in een notendop: als elektronica-expert help je Belgische technologiebedrijven in hun innovatieproces. Je realiseert ‘proof-of-concepts’ met elektronica en embedded systemen. Daarnaast ontwerp en bouw je sensortoepassingen en meetsetups. Met jouw expertise sta je bedrijven bij met gericht advies over elektronica en embedded systemen. 

Wie we zoeken

Voor deze uitdagende en gevarieerde job heb je een masterdiploma elektronica op zak. Je hebt al enkele jaren ervaring op de teller in elektronisch ontwerp en embedded software.

Een bijkomende troef is kennis van elektrische motoren en aandrijvingen, NI Labview en hardware, PLC- en industriële communicatieprotocollen, elektrische installaties en/of vermogenselektronica. Naast een resultaatgerichte aanpak geef je ook blijk van initiatief en blink je uit in praktisch denken. Je werkt graag in team. 

Wat wij voor jou in petto hebben

In ruil voor je kennis, vaardigheden en enthousiasme bieden we je ambitieuze projecten in een dynamische werkomgeving. Als vaste schakel in een hecht en bekwaam team help je het groeiende potentieel van slimme producten voor de Belgische technologische industrie mee te ontluiken. Je komt terecht in een werkomgeving waar flexibiliteit en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Ten slotte kan je rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket, afgestemd op de functie en je ervaring. 

Ben (of ken) jij de persoon die we zoeken? Meer info over de job en hoe te solliciteren vind je hier!