Werken aan nieuwe waardecreatie via coöperatief samenwerkingsmodel

Welke strategische keuzes bestaan er voor ondernemingen om zich opnieuw te differentiëren van de concurrentie, zonder aan de prijs te raken? Is een volledig open, vlakke samenwerkingsstructuur met externe partners echt de ideale situatie voor uw organisatie? Tijdens een bootcamp op 4 december willen Sirris en partners bedrijven helpen te werken naar een coöperatief samenwerkingsmodel met externe partners voor nieuwe waardecreatie. 

Bedrijven zien hun marktpositie afnemen door imitatie van succespraktijken door de concurrentie en standaardisatie. Daarnaast heeft de onderneming het moeilijk bij het kiezen tussen verschillende manieren van samenwerking met externe partners. De bootcamp rond de genetwerkte fabriek, georganiseerd door Sirris, Agoria, Flanders Synergy en Universiteit Antwerpen, helpt ondernemingen zoeken naar nieuwe vormen van waardecreatie en het bepalen van haar samenwerkingsarchitectuur. Op basis van enkele theoretische modellen en gedurende een interactieve sessie worden verschillende vormen van waardecreatie en samenwerking geanalyseerd en vervolgens toegepast op uw organisatie. 

De sessie wordt gefaciliteerd door prof. Dr. Paul Matthyssens, sinds 1 september decaan van Antwerpen Management School, en Wim Coreynen van Universiteit Antwerpen. 

De bootcamp richt zich hoofdzakelijk op machinebouwers en toeleveranciers, general/divisiemanagers, product-/applicatiemanagers, marketing, sales en service. 

Deze zal op 4 december plaatsvinden in Gent. Programma, praktische info en inschrijvingsformulier vindt u hier

Wacht niet te lang! Om het interactieve karakter van de bootcamp te behouden is het aantal inschrijvingen immers beperkt!

 

 

Deze bootcamp kadert in het NIB-project van de 7 sleuteltransformaties en wordt georganiseerd met steun van  :

 

AO-logo  


http://agentschapondernemen.be

 

Logo ViA-NIB 

 

http://www.nieuwindustrieelbeleid.be