WebTomorrow 2016: van start-up naar scale-up met Sirris

Op 16 juni vindt in Flanders Expo Gent het evenement WebTomorrow plaats. Na het daverend succes van vorig jaar is het initiatief intussen aan een tweede editie toe. Onder het motto “digital is the new normal” komen sprekers, toonaangevende bedrijven en geïnteresseerde start-ups samen om bij te leren van elkaar. Ook Sirris tekent present als partner. Onze missie? Start-ups leren schalen. 

WebTomorrow: de toekomst van digital

WebTomorrow, een initiatief van Bloovi en partners, ontpopte zich in slechts een jaar tijd tot hét digi-event van België. Na een succesvolle lancering in 2015, schakelen de organisators dit jaar een versnelling hoger. Meer dan 50 (inter)nationale topsprekers komen op donderdag 16 juni in Flanders Expo in Gent hun inzichten delen met bedrijven en start-ups uit de digitale sector. De lezingen en activiteiten focussen op drie thema’s: disruptie & innovatie, future marketing en Belgische start-ups

Van start-up naar scale-up

Met Sirris steunen we het event als partner en zullen we met een eigen stand aanwezig zijn. Start-ups die de beginfase ontgroeid zijn en op het punt staan om internationaal door te breken, zijn bij ons aan het juiste adres. Zo willen we starters in hun groeispurt ondersteunen, en via praktische tools en methodes omvormen tot scale-ups: jonge bedrijven met een schaalbaar businessmodel. Eerder dit jaar richtten we - samen met Agoria - al een Vlaams netwerk voor digitale spelers op. 

10x groter groeien

Op WebTomorrow bieden we start-ups een Readiness Quick Scan aan. Door 10 meerkeuzevragen te beantwoorden, krijgen de bedrijven niet alleen een inzicht in hun groeipotentieel, maar ook tips op maat om hun schaal tot 10 keer te vergroten. De Quick Scan gebeurt via een iPad. Leuke extra? Nadien krijgen de deelnemers een gepersonaliseerd rapport toegestuurd. 

Gastspreker: Omar Mohout

Eén van de keynote speakers op WebTomorrow is Omar Mohout, professor ondernemerschap aan de Antwerp Management School en growth engineer bij Sirris. Als autoriteit op het vlak van technologiestart-ups en digitale marketing is hij een graag geziene gast en spreker op events in het teken van innovatie.  

Klaar voor een scale-up? 
Kom op 16 juni onze Sirris-stand op WebTomorrow een bezoekje brengen of neem voor meer info contact op met ons.

 

Tags: