Uw fabriek ook digitaal?

Het digitaliseren van informatie zorgt ervoor dat deze informatie ter beschikking kan gesteld worden van de juiste persoon op het juiste moment in het juiste formaat. Maar hoe begin je daaraan? Tijdens het seminarie 'Hoe krijg ik mijn fabriek digitaal?' op 24 november zullen technologieaanbieders aan de hand van praktijkvoorbeelden tonen welke tools u op weg kunnen helpen.

Aan de hand van voorbeelden van software-implementaties uit de voedingsindustrie illustreren technologieaanbieders u hoe de integratie in uw bedrijfsomgeving verloopt. Het systematische gebruik van de procesdata kan ervoor zorgen dat uw productieproces efficiënter verloopt. Via praktijkvoorbeelden ziet u hoe dit kan gerealiseerd worden. Voorlopers uit de voedingsindustrie zullen u tonen wat de toekomst ook u kan brengen. Laat u tijdens dit seminarie inspireren door de presentaties en door te netwerken met uw collega’s uit de voedingssector.

Aan bod komen onder meer hoe ERP/MES/WMS bijdragen aan de digitale fabriek, procescontrole en automatisering van inspectie, Big data & advanced analysis en Internet of Things.

Deelnemen aan dit event? U vindt alle info en de mogelijkheid tot inschrijving in onze agenda!

 

http://www.flandersfood.com/