Is uw fabriek klaar voor de toekomst dankzij lean of QRM?

Om bedrijven de kracht van lean of QRM te laten ontdekken richt Agoria, met de medewerking van Sirris, hierrond een lerend netwerk op, dat dit najaar van start gaat. Onder begeleiding van een coach kunnen deelnemers uit elkaars ervaringen leren.

Gaat ook u voor een bedrijf waarvan de klanten tevreden zijn over de kwaliteit en de korte levertijden? Waar de medewerkers samen gaan voor continue verbetering tot een productieve fabriek van de toekomst? Staat u bij de start van uw lean-verandering of wilt u nog verder groeien? Wilt  u kennis delen, ervaringen uitwisselen en zo leren van andere bedrijven? Wilt u weten hoe anderen het verschil maken, hun toekomst zeker stellen?

Het Lean Lead zelflerende netwerk biedt bedrijven deze unieke leerervaring. Leer van elkaars successen onder begeleiding van een coach en groei naar de fabriek van de toekomst. Deze samenwerking brengt, door uitwisseling van ervaringen en ideeën, vertrouwen tussen de bedrijven, waardoor de deelnemende bedrijven vaak tot zakelijke partners uitgroeien die elkaar versterken.

Is uw fabriek er klaar voor?  Kies dan voor een lean- of QRM-werkgroep waar u samen met gelijkgezinden via inspirerende lezingen, effectieve workshops en bedrijfsbezoeken uw toekomst helpt zeker stellen. Dit dankzij een aanpak die voortdurend vernieuwt, beweegt en slimme coalities aangaat.

Tijdens de kick-off krijgt u, naast een basisopleiding, de kans om kennis te maken met een groep van gelijkwaardige lean-/QRM-partners. Jullie bepalen zelf het eigen jaarprogramma van de drie daarop volgende samenkomsten op basis van aanwezige best practices en verwachtingen.

Het lerend netwerk start op 4 oktober bij Niko in Sint-Niklaas. Interesse? Meer info over dit lerend netwerk vindt u op de website van Agoria.

Sirris-leden kunnen rekenen op het voordeeltarief.

Tags: