Update uw kennis rond regelgeving en normalisatie

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in regelgeving en normen? Op 19 oktober organiseert Agoria 'Unboxing Rules & Standards'. Het event behandelt 17 verschillende actuele onderwerpen. Ook Sirris werkt hieraan mee en brengt een lezing rond beveiliging en privacy in het kader van Internet of Things en een tweede rond de Europese Richtlijn voor Drukapparatuur (PED). 

Voor wie op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen op het vlak van regelgeving en normalisatie voor internationale handel en markttoegang, privacy en GDPR, brandveiligheid, transport, overheidsopdrachten, trade secrets, BIM, food contact materials, eHealth, … op regionaal, nationaal en Europees niveau organiseert het expertisecentrum Regelgeving en Normalisatie van Agoria voor de vierde keer een infodag over regelgeving en normen. U kan kiezen uit 17 parallelle sessies.

Lezing over Internet of Things

Een eerste sessie die Sirris verzorgt behandelt toepassingen met Internet of Things die voor uw bedrijf heel wat voordelen en opportuniteiten kunnen betekenen. Zowel beveiliging, privacy als standaardisering (onder meer IoT-platformen) komen aan bod. 

Lezing rond drukapparatuur

Sirris zal ook instaan voor een sessie gewijd aan de Pressure Equipment Directive (PED). Wie producten met een inwendige overdruk van meer dan 0,5 bar verkoopt, produceert of importeert, mag er vanuit gaan dat die producten binnen Europa moeten voldoen aan de Europese Richtlijn voor Drukapparatuur. Wat de praktische gevolgen hiervan zijn voor uw bedrijf, komt u te weten tijdens deze presentatie.  

Unboxing Rules & Standards vindt plaats op 19 oktober in Bluepoint Brussels. Meer weten? Hier vindt u de nodige info!  

Sirris volgt de regelgeving en normering rond drukapparatuur op de voet en voorziet sinds kort zelfs een volwaardige dienstverlening hierrond, op maat van uw bedrijf. Interesse? Lees erover op onze blog of contacteer ons