Update uw kennis rond regelgeving en normalisatie

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in regelgeving en normen? Op 31 mei organiseert Agoria 'Smart rules, smart application'. Het event bestaat uit zes tracks rond even veel verschillende actuele onderwerpen. Ook Sirris werkt hieraan mee en brengt een lezing rond de Europese Richtlijn voor Drukapparatuur (PED). 

De topics die in de zes parallelle tracks aan bod zullen komen, zijn brandbeveiliging, implementatie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (General Data Protection Regulation of GDPR), publieke markten, de Europese Richtlijn voor Drukapparatuur (Pressure Equipment Directive of PED), een introductie tot normalisering en de Europese Richtlijn voor Radioapparatuur (Radio Equipment Directive). 

Lezing rond drukapparatuur

Sirris zal instaan voor de sessie gewijd aan de Pressure Equipment Directive (PED). Wie producten met een inwendige overdruk van meer dan 0,5 bar verkoopt, produceert of importeert, mag er vanuit gaan dat die producten binnen Europa moeten voldoen aan de Europese Richtlijn voor Drukapparatuur. Wat de praktische gevolgen hiervan zijn voor uw bedrijf, komt u te weten tijdens deze presentatie (in het Engels). 

'Smart rules, smart application', georganiseerd door Agoria Regulation & Standards, vindt plaats op 31 mei in het Maison de l’Industrie Technologique in Charleroi. Meer weten? Hier vindt u de nodige info! 

Sirris volgt de regelgeving en normering rond drukapparatuur op de voet en voorziet sinds kort zelfs een volwaardige dienstverlening hierrond, op maat van uw bedrijf. Interesse? Lees erover op onze blog of contacteer ons!