Universele steun- en klemtechnologie voor productie, meettechniek en assemblage

Een nieuw span- en matrijsklemsysteem van MATRIX GmbH is niet alleen perfect ontworpen voor gebruik in labo's en meettoepassingen, maar ook voor alle domeinen waarin een optimale greep en aanpasbaar klemmen van vormen vereist is.

De klemmodules passen zich snel aan de verschillende werkstukcontouren aan, om zo een flexibele, omhullende opspanning te vormen. Wanneer snelle resultaten dienen behaald te worden in de bouw van prototypes of in preserieproductie is immers een snel, flexibel en gebruiksvriendelijk spansysteem vereist.

De perfecte pasvorm betekent dat een minimum aan kracht nodig is om een maximale grip te garanderen, waarbij moeiteloos de krachten van mechanische bewerking weerstaan worden. Het systeem is ten zeerste geschikt voor free-form onderdelen en onderdelen met een delicaat oppervlak.

Enkele voordelen:

  • optimale opspanning van complexe werkstukken
  • zeer snelle, contourgetrouwe opspanning van het werkstuk
  • geen nood aan het opslaan van aparte klemgereedschappen
  • tot 80 procent minder kosten aan de opbouw van span- en klemmallen
  • individueel, multifunctioneel en modulair systeem
  • makkelijk in gebruik en opslag in de MATRIX-koffer

Sirris gaat dieper in op de opportuniteiten en uitdagingen binnen het domein van precisiebewerking in zes white papers. Wilt u zeker zijn dat u hiervan geen enkele mist?  Registreer u en download ze alle zes tijdens de komende maanden !

Sign up to receive the white papers 

Tags: