Unieke voorstelling in België van live demo van een slimme fabriek

SmartFactory staat voor een demonstratie- en onderzoeksplatform, uniek in Europa, om kleine series te produceren in een smart en gedigitaliseerde context. Met deze demonstrator kunnen innovatieve informatie- en communicatietechnologieën en hun toepassingen worden getest en ontwikkeld in een realistische industriële productieomgeving.
(Dit seminarie is volzet)

Het doel van het SmartFactory-platform is de integratie van informatietechnologieën in een fabrieksautomatisatie. De apparatuur en de toepassingen van consumentenelektronica die al deel uitmaken van ons dagelijkse leven, zoals tabletcomputers, smartphones, navigatiesystemen en draadloze communicatiesystemen, kunnen de traditionele werkmethoden in de industrie verrijken en de weg openbreken naar meer flexibele en efficiënte concepten in de werking van de fabriek van de toekomst.

Binnen het platform werd een innovatieve productielijn uitgewerkt in samenwerking met de SmartFactory-partners, om zo de praktische toepassingen van de cruciale aspecten van Industrie 4.0 te realiseren.

Om u te tonen wat de eigenschappen en voordelen van een slimme fabriek zijn, organiseert Sirris op 7 november een seminarie met een presentatie door professor Detlef Zühlke, Duits autoriteit in de smart factory, en een live demo van deze SmartFactory-opstelling.

Klik hier voor praktische details!