Unconvention 2015 in teken van game changers 'growth hacking' and 'scaling up'

Het startup-ecosysteem van Europa komt van 1 tot 3 juli samen in Brussel op de Young Innovators Unconvention, een event voor technologie, business en beleid. Deze vierde editie focust op de game-changers 'growth-hacking' en 'scaling-up', twee essentiële elementen voor startups die met succes willen groeien. Verwacht een lading aan inspirerende lezingen, van MIT, PayPal, Seedcamp, Blackbox en Sirris.

De startup-communities in Europa boomen en die kunnen best wat steun gebruiken. Daarom werd dit jaar voor de Unconvention gekozen voor twee cruciale thema's voor elke startup: growth-hacking en scaling-up. De voornaamste obstakels zullen worden aangepakt waarmee jonge ondernemers en innovators te maken krijgen bij het uitbouwen en opschalen van hun activiteiten. Het opstarten van bedrijven in Europa is immers geen probleem, de groei en het opschalen ervan wel daarentegen.

Op het programma staan tal van Europese en internationale goeroes, beslissers en stakeholders van toonaangevende bedrijven en organisaties. Ook Nick Boucart, Senior Advisor Software Engineering & ICT bij Sirris, zal aanwezig zijn met een workshop over growth hacking.

Wilt u er ook bij zijn? Op de website van het event vindt u het programma, meer info en de mogelijkheid tot inschrijving.