Transformeer uw bedrijf tot smart factory met additive manufacturing!

Sirris en Vlerick Business School organiseren een interactief seminarie voor executives rond hoe additive manufacturing (AM) uw businessmodel, toeleveringsketen en bedrijf radicaal kan veranderen. De industrie en innovatie-experts zullen u cruciale inzichten bieden via verschillende workshops. Op het programma staat ook een bezoek aan één van de Siemens-smart-factories in Duitsland, een voorbeeld van hoe winstgevende activiteiten te creëren met nieuwe technologieën.

Overweegt u als leidinggevende additive manufacturing te introduceren in uw bedrijf, maar u weet niet wat de gevolgen hiervan zullen zijn voor uw businessmodel of hoe dit  uw marktaandeel zal beïnvloeden?

Tijdens dit seminarie speciaal ingericht voor executives als u bieden Sirris en Vlerick Business School u hun gebundelde expertise: u krijgt er alle essentiële informatie met een focus op bedrijfsopportuniteiten in een omgeving met een veranderende marktdynamica.

Tijdens interactieve workshops leert u over de state of the art in AM, wat de potentiële businessmodellen zijn, welke impact 3D printing op uw bedrijf en uw toeleveringsketen kan hebben,  hoe succesvol innovaties en disruptieve technologieën te implementeren en wat de financiële consequenties kunnen zijn.

Bezoek aan Duitse smart factory

Aan dit seminarie is bovendien een bedrijfsbezoek verbonden aan een van Siemens' meest geavanceerde fabrieken in Duitsland. Het bedrijf zal de positie van additive manufacturing binnen de digitale fabriek presenteren en hoe deze technologie de komende jaren zal evolueren, hoe AM wordt geïmplementeerd doorheen de Siemens-groep en wat de impact is op de businessmodellen. Massacustomisatie is een van de voordelen die Siemens alvast ervaart door het gebruik van AM-technologieën. U krijgt de gelegenheid deze thema's te bespreken met de experts ter plaatse tijdens ons bezoek aan de site.

Tijdens het tweedaagse seminarie krijgt u ruim de tijd om van gedachten en ideeën te wisselen met gelijkgestemde leidinggevenden en experts.

Kruis alvast 19 mei en 22-23 juni aan in uw agenda, meer praktische details volgen binnenkort.

Let op: het aantal deelnemers aan dit seminarie is beperkt. Aarzel dus niet en registreer u voor deze unieke ervaring!

Dit seminarie loopt in samenwerking met

Vlerick Business School