Toyota Kata leer je in de praktijk

De beste manier om het Toyota-proces van continu verbeteren onder de knie te krijgen, is door er ervaring in op te doen in een echte productieomgeving. Sirris biedt u deze kans via een intensieve tweedaagse training, deze keer bij Atlas Copco, producent van onder meer compressoren en generatoren.

De succesvolle methodiek Toyota Kata zorgt ervoor dat verbeterprocessen niet stilvallen en iedereen systematisch verbeteringen tot stand brengt. Dankzij de toepassing van deze methodiek kan uw bedrijf snel oplossingen op maat van de eigen problematiek ontwikkelen. De beste manier om dit te verwezenlijken is via een intensieve training in een effectieve werkomgeving, en dit is precies wat Sirris u biedt op 23 en 24 mei.

U leert de basisroutines van beide kata's in de praktijk gebruiken en de Toyota Kata-methodologie te begrijpen als een alomvattend systeem voor de ontwikkeling van een cultuur van continue verbetering.

Meer weten over deze tweedaagse of deelnemen? Neem een kijkje in onze agenda voor het programma, praktische details en registratie! Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!