ThatsIP uit de startblokken

Recent werd ThatsIP, een nieuwe, Nederlandstalige e-learning-modulereeks rond intellectuele eigendom (IE) gelanceerd. Naast studenten en docenten kunnen ook ondernemers die meer over IP willen weten er gratis mee aan de slag.

ThatsIP kwam tot stand uit een samenwerking van het Agentschap Ondernemen en het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom. Hoewel specifiek ontwikkeld voor studenten uit het hoger onderwijs in Vlaanderen, is ThatsIP gratis en vrij toegankelijk voor iedereen via de website http://www.thatsip.be/. Ook (kandidaat-)ondernemers die hun kennis over IE willen verruimen, kunnen ermee aan de slag.

Het e-learning-concept is modulair opgebouwd, zodat u zelf kan kiezen welke delen u behandelt. Naast de theorie die opgedeeld is in hapklare brokken, is er ook een quiz voorzien en zijn er diverse praktijkvoorbeelden om het onderwerp tastbaar en aantrekkelijk te maken. Wil u bijvoorbeeld weten of u uw producten of diensten kan beschermen via een merk of een octrooi en wat u daarvoor moet doen? Ook hierop vindt u alle antwoorden via ThatsIP.

Benieuwd wat ThatsIP te bieden heeft? Bekijk dan alvast volgens filmpje

Klik hier voor meer informatie over de IP-diensten van Sirris.