TEDxLuik op 12 mei volledig in het teken van ‘rebirth’

Op 12 mei 2014 kan u tijdens het TEDx-event in Luik een van onze biomedical engineers aan het woord horen. Carsten Engel is een van de twintig experten die u een volledige dag hun boeiende cases en verhalen uit de doeken zullen doen.

De allereerste editie van TEDxLuik draait rond het thema ‘rebirth’, geïnspireerd op de bruisende stad waarin de TED-talk plaatsvindt. Sirris-onderzoeker Carsten Engel zal het hebben over tot de verbeelding sprekende toepassingen van 3D-printingtechnologie in de biomedische sector.

“Additive manufacturing of 3D-printing biedt artsen al ongelofelijke mogelijkheden. Zo kunnen ze vooraf prototypes printen en uittesten hoe ze hun protheses het best kunnen bevestigen. Dat versnelt het proces enorm en biedt ook meer zekerheid. Het is maar één van de vele voorbeelden van wat vandaag al allemaal kan met 3D-technologie.”

Ontdek alle sprekers op www.tedxliege.com. Zij geven hun presentatie in het Engels of Frans.

De conferentie vindt plaats op maandag 12 mei in het Théâtre de Liège en start om 8.30 uur. Reserveer uw ticket online of volg de livestreaming op www.tedxliege.com ! 

Tags: