Studiemissie naar Japan over World Class Manufacturing

Het EU-Japan Centre organiseert van 25 tot 29 juni een intensieve vijfdaagse cursus voor Europese kaderleden met kennis van World Class Manufacturing. Het programma bestaat uit verschillende lezingen en bezoeken aan Japanse topbedrijven, om zo de eigen productiviteit te verbeteren en productiekosten te verlagen.

Het doel van de reis is de deelnemers grondig inzicht bieden in de Japanse productiemethodes, zoals TQC (total quality control), TQM (total quality management), TPM (total productive maintenance) en JIT (just in time), TIE (total industrial engineering) en de Kaizen-aanpak die mikt op continue verbetering.

Via lezingen, workshops en bedrijfsbezoeken aan 's werelds meest geavanceerde maakbedrijven in Japan zal men tonen hoe Japanse ondernemingen succes kennen door de toepassing van World Class Manufacturing-principes en dit op het vlak van productie, kosten, kwaliteitsborging en lean.

Deze studiemissie is bestemd voor Europese managers uit de maakindustrie, met kennis van WCM en een technische achtergrond. Meer info over de reis, de voorwaarden en inschrijving vindt u hier. Aanmelden voor deelname kan tot 22 maart.