Studiemissie naar Japan over World Class Manufacturing

Het EU-Japan Centre organiseert van 12 september tot 16 september opnieuw een intensieve vijfdaagse cursus voor Europese kaderleden met kennis van World Class Manufacturing. Het programma bestaat uit verschillende lezingen en een bezoek aan een aantal Japanse topbedrijven.

Het doel van de reis is de deelnemers grondig inzicht bieden in de Japanse productiemethodes, zoals TQM (total quality management), TPM (total productive maintenance) en JIT (just in time). Ook de toepassing van de Kaizen-aanpak komt ruimschoots aan bod.

Via lezingen, workshops en bedrijfsbezoeken aan 's werelds meest geavanceerde maakbedrijven in Japan zal men tonen hoe Japanse ondernemingen succes kennen door de toepassing van World Class Manufacturing-principes en dit op het vlak van productie, kosten, kwaliteitsborging en lean.

Deze studiemissie is bestemd voor Europese managers, leidinggevenden en andere functies met een beslissende, strategische rol uit alle bedrijfstakken. Meer info over de reis, de voorwaarden en inschrijving vindt u hier. Aanmelden voor deelname kan tot 12 mei.

(Foto bovenaan © EU-Japan Centre)