Stijn Gielis

Barista, wereldkampioen latte art en CEO van start-up Labrints Peter Hernou ging de uitdaging aan om perfecte drankjes in de horeca, en zo tot bij de consument, te krijgen. Peter weet hoe een kwalitatieve drank te bereiden, maar hoe het perfecte product tot in het kopje van de consument krijgen zonder fysieke aanwezigheid van de barista? De onderneming ontwikkelde hiervoor een 'slimme melkstomer': dit toestel, 'aēralab', onderscheidt zich van andere toestellen door de kunde van de barista met behulp van technologie schaalbaar te maken.

Pieter Beyl

U wilt een IoT-oplossing realiseren rond uw product of gewoon een beter zicht krijgen op wat dit vergt aan technologische ontwikkeling? Sirris helpt u graag op weg.

Hilde Krikor
Olivier Gramaccia

Elk jaar in mei neemt de elite van de Belgische life sciences gemeenschap deel aan Knowledge for Growth, de jaarlijkse professionele conferentie van flanders.bio in Gent. Hier zijn besluitmakers uit de biotech, farma en medtech, landbouw en chemische industrie aanwezig, naast investeerders, universiteiten, toonaangevende onderzoeksinstellingen, beleidsmakers en competence providers. Ook Sirris zal er zijn: woon het event samen met ons bij op 18 en 19 mei 2022!

Hilde Krikor
Olivier Gramaccia

Anno 2022 gaat er heel wat aandacht naar neurotechnologie en neurowetenschappen. Zowat dagelijks worden zowel in de industrie als academische wereld nieuwe toepassingen ontdekt. Op 27 april toont MINDSEED van NeuroTech Leuven geïnteresseerden de state of the art in dit domein en vormt een schakel voor experts ter zake. Ook Sirris is van de partij!

Pieter Beyl

Alvast niet door uw idee te laten liggen of meteen aan het bouwen te slaan. De masterclass 'een werkend businessmodel vinden voor uw slim product' helpt u met een beproefde aanpak en tips om de slaagkansen van uw businessidee te verhogen.

Carl Emmerechts

ArcelorMittal, een internationale groep in de staalnijverheid en grootste staalproducent in de wereld, bekijkt hoe het zijn prestaties kan verbeteren door de integratie van digitale oplossingen. Ze willen dit doen door middel van een betere traceerbaarheid, lagere kosten gerelateerd aan informatieverlies tussen operatoren en nieuwe functionaliteiten met betrekking tot de recente ontwikkeling van het Internet der Dingen.

Tania Drissen
Hilde Krikor

Nieuwsgierig naar de laatste domeinoverschrijdende innovaties in gezondheidstechnologie? U komt er alles over te weten tijdens de hybride vierde editie van de Life-on-Chip Conference - 'Initiating Convergence in Health Technologies'. Ook Sirris zal aanwezig zijn met een digitale stand.

Pieter Beyl

Iedereen ziet de evolutie naar meer digitale technologie in producten om ze 'slimmer' te maken. Maar hoe gaat u daar als bedrijf nu succesvol mee aan de slag? Laat u inspireren door het verhaal van scale-up bedrijf Shayp!

Pieter Beyl

Iedereen ziet de evolutie naar meer digitale technologie in producten om ze 'slimmer' te maken. Maar hoe gaat u daar als bedrijf nu succesvol mee aan de slag? Laat u inspireren door het verhaal van machinebouwer Gilbos!

Pieter Beyl

Steeds meer productbouwers zetten in op slimme producten en IoT. Nog heel wat bedrijven lopen echter vast met hun ideeën in de vele mogelijkheden en onzekerheden. Om bedrijven hierbij te helpen, bouwen we ondersteunende tools en begeleiding uit om sneller tot een sterker slim productidee te komen. Tijdens een webinar op 7 februari komt u hierover meer te weten.