Smart integrated production, de sleutel tot de toekomst

Ook uw productie verdient een optimalisatie en integratie van alle productiespecifieke aspecten, om nog efficiënter te produceren en kwaliteitsvolle producten op de markt te brengen. Meer weten? Kom dan naar het seminar 'Smart Integrated Production' op 17 oktober.

Bedrijven worden nog steeds geconfronteerd met uitdagingen om hun productieproces te stroomlijnen en hun processen te optimaliseren. Dit gedreven door de wens om flexibeler in te spelen op de vraag van de klant en tezelfdertijd zuiniger om te springen met grondstoffen en productiemiddelen en energie. In deze tijden van doorgedreven digitalisatie en connectiviteit via het internet, zijn er heel wat oplossingen beschikbaar om op deze uitdagingen een antwoord te bieden en ervoor te zorgen dat een horizontaal geïntegreerde productie met een transparante informatieflow van de klanten over de eigen productie tot de leveranciers mogelijk is.

Daarom vindt op 17 oktober de studiedag 'Smart Integrated Production, Fit for the future' plaats in BluePoint Antwerpen. Met dit seminar wil Agoria u informeren en laten kennismaken met concrete oplossingen die dit voor u mogelijk maken en productie zowel horizontaal als verticaal optimaliseert.

Interesse? Meer info vindt u op de website van Agoria. Deelname is gratis, maar inschrijving is vereist.

Contactpersoon Agoria: Alain Wayenberg, Business Group Leader Industries - Manufacturing Industries, tel. +32 475 80 88 99