Smart Coating Application Lab on the road - ‘Things go better with a coating’

Materialen, procesonderdelen of eindproducten krijgen steeds vaker een extra functionaliteit ingebouwd om ze op te waarderen. Wat zijn de mogelijkheden? Welke functionaliteiten kunnen worden gerealiseerd? En hoe kan een oppervlaktebehandeling uw winstmarge vergroten? In een reeks roadshows en bedrijfsgetuigenissen laat het Smart Coating Application Lab u kennis maken met oppervlaktebehandelingen en coatings. Op 16 oktober 2014 vindt de aftrap plaats.

De eerste roadshow heeft als thema 'Things go better with a coating'. Tijdens de workshop brengen Sirris-experts en externe specialisten ter zake een algemeen overzicht van de mogelijke oppervlaktebehandelingen op uiteenlopende substraatmaterialen.

Op het programma staan onder meer de lezingen 'Coating technologies: state-of-the art and future perspectives' door Marc Van Parys en 'TEX-SHIELD (GA 315497) – Environmental friendly and Durable Oil and Water Repellence Finish on Technical Textiles' door Ilse Garez, beide van Hogeschool Gent, en 'Fluorcarbon- en Silicone-gebaseerde Easy-Clean Coatings' door Frans Audenaert van 3M.

Aan de eerste dag van de roadshow is een live event gekoppeld, waarin aan de hand van getuigenissen van bedrijven ingezoomd wordt op concrete innovaties en applicaties. Dit via interviews door communicatie-expert Werner Couck. Op 16 oktober bijt ondermeer APPE Benelux alvast de spits af.

Meer weten? Praktische info en de mogelijkheid om u in te schrijven vindt u hier!

Tags: