Smart Coating Application Lab on the road - ‘Protect your product!’

Materialen, procesonderdelen of eindproducten krijgen steeds vaker een extra functionaliteit ingebouwd om ze op te waarderen. Wat zijn de mogelijkheden? Welke functionaliteiten kunnen worden gerealiseerd? En hoe kan een oppervlaktebehandeling uw winstmarge vergroten? In een reeks roadshows en bedrijfsgetuigenissen laat het Smart Coating Application Lab u kennis maken met oppervlaktebehandelingen en coatings. Op 12 februari 2015 start de tweede roadshow.

De tweede roadshow heeft als thema 'Protect your product! ' Tijdens de workshop brengen Sirris-experts een overzicht van de mogelijke oppervlaktebehandelingen op uiteenlopende substraatmaterialen, om product en gereedschap te beschermen.

Op het programma staan onder meer lezingen rond galvaniseren en plating, het gebruik van sol-gelcoatings voor bescherming en droog aangebrachte beschermlagen, zoals PVD, CVD en thermisch spuiten.

Aan de eerste dag van de roadshow is ook nu weer een live event gekoppeld, waarin aan de hand van getuigenissen van bedrijven ingezoomd wordt op concrete innovaties en applicaties. Dit via interviews door communicatie-expert Werner Couck.

Meer weten? Praktische info en de mogelijkheid om u in te schrijven vindt u hier!

Tags: