Smart Coating Application Lab on the road - Innovatieve functionele coatings

Materialen, procesonderdelen of eindproducten krijgen steeds vaker een extra functionaliteit ingebouwd om ze op te waarderen. Wat zijn de mogelijkheden? Welke functionaliteiten kunnen worden gerealiseerd? En hoe kan een oppervlaktebehandeling uw winstmarge vergroten? In een reeks roadshows en bedrijfsgetuigenissen laat het Smart Coating Application Lab u kennismaken met oppervlaktebehandelingen en coatings. Op 11 juni 2015 vindt de derde roadshow plaats tijdens de beurs Eurofinish in Leuven.

De vorige twee edities van de roadshow waren opgevat als algemene uitleg rond een aantal technieken die bestaan en ingeburgerd zijn, en dit rond een centraal thema. De derde roadshow zal ingaan op 'Innovatieve functionele coatings'. Dit thema gaat hiermee dieper in op de meer innovatieve kant van het aanbrengen van coatings, in ruime zin genomen.

Op het programma staan verschillende topics, waaronder plasmacoaten, poedercoaten, smart coatings, het structureren van oppervlakken en ook de laatste innovaties binnen het Smart Coating Application Lab.

Aan deze enige dag van de roadshow is ook een live event gekoppeld, waarin aan de hand van getuigenissen van bedrijven ingezoomd wordt op concrete innovaties en applicaties. Dit via interviews door communicatie-expert Werner Couck.

Meer weten? Praktische info en de mogelijkheid om u in te schrijven vindt u hier!

Aangezien deze roadshow plaatsvindt tijdens Eurofinish, een toonaangevende vakbeurs voor oppervlaktebehandeling, krijgt u bij inschrijving ook toegang tot deze beurs.

Tags: